Referenser - Så säger våra kunder


 

Sedan 2007 har jag både som artist och privat person varit på flera stora och olika events med hundratals gäster på Lifecenter i Västerås.

Som artist kan jag intyga att scen, ljud, ljus och bildprojicering är professionellt. Teknikerna kan utrustningen väl och vet hur man tar hand om kunden på bästa sätt. Eftersom det flesta vanliga människor ofta inte är särskilt kunnig i teknikfrågor så är det ett måste.

Som privatperson vet jag att personalen på Lifecenter har en oerhört hög lägsta nivå där man alltid sätter gästen främst och är utbildade i värdskap. En fördel om man har utländska gäster är att all personal talar bra engelska. Jag har tjugo års erfarenhet av alla möjliga och omöjliga lokaler (och människor) som arbetar med events och kan varmt rekommendera Lifecenter som en trevlig och trygg plats att till exempel använda vid konferens eller skapa andra events på.

- Anneli Magnusson, artisten Pandora

 


 

Lifecenter AB på Brandthovdagatan 1 har mycket bra konferenslokaler i flera olika storlekar. Öppna fina ytor som lätt anpassas efter behov, mycket lätt att hitta till, bra med fria p-platser. Och snabbt till och från E18 samt flygplatsen.

Dessutom en klart vettig prisnivå! Rekommenderas varmt!

- Bengt Egnesund, Aros Auto AB

 


 

När man letar efter en konferensanläggning är det många parametrar som ska stämma - lokalerna ska vara fräscha, i varierande storleksordning och med tillgång till den senaste tekniken; hög standard och service vad gäller mat och förfriskningar samt att det är enkelt att ta sig dit.

I Västerås, nära både Arlanda och Stockholm, erbjuder Lifecenter allt detta, och dessutom till betydligt humanare priser än vad samma utbud i Stockholmstrakterna går på. Ett mycket bra konferensalternativ helt enkelt!

- Lydia Mörling, Tjugofyrakyrkan