Våra lokaler

Torget, används som sällskapsyta samt förvaring av ytterkläder. Av utrymningsskäl rekommenderar vi att man hänger av sig ytterkläder. Värdesaker ansvarar man själv för. Vid konferens är det här fika och lunch serveras.

Teknisk utrustning: Två TV-skärmar samt enkelt ljud för mikrofon.

 


 

Engsö, rymmer 6-15 personer vid styrelsebord, perfekt för dagkonferenser, ledningsgrupper, grupparbeten och styrelsemöten. I rummet finns en sittgrupp för mindre gruppsamtal. Blädderblock, mindre whiteboard och ståbord finns att tillgå.

Teknisk utrustning: TV-skärm att koppla egen dator till.

 


 

Tidö, rymmer max 7 personer vid styrelsebord, perfekt för det lilla mötet. Blädderblock, mindre whiteboard och ståbord finns att tillgå.

Teknisk utrustning: TV-skärm att koppla egen dator till.

 


 

Elba, är vår stora konferenshall. Den rymmer allt från 60-400 personer beroende på hur den sektioneras och vilken sittning som önskas. Blädderblock, whiteboard och ståbord finns att tillgå.

Teknisk utrustning: Avancerat ljud och ljus att tillgå om så önskas. Stor projektorduk samt två TV-skärmar som lätt visar er presentation för alla.

 


 

Östra Holmen, rymmer 2-6 personer och är ett underbart samtalsrum med skön atmosfär. Där finns två sittgrupper som passar bra till det avslappnade, mer privata samtalet, tex. utvecklingssamtal och mindre möten. Blädderblock, mindre whiteboard och ståbord finns att tillgå.

 


 

GreenRoom, här kan ni samla huvudpersonerna inför en konferens. Det är en avskild plats där ni kan hjälpa varandra att hitta fokus eller där en talare kan förbereda sig i lugn och ro. Blädderblock, mindre whiteboard och ståbord finns att tillgå.